GLORY 84 Fight Card Preview

GLORY 84 Fight Card Preview

Thursday, Mar 09 2023 by GLORY Press Office

Een speciale Unibet-preview voor GLORY 84 op 11 maart in Rotterdam

Het hoofdgevecht van GLORY 84 is een Champion vs. Champion Superfight waarin Tyjani Beztati (23-4, 8 KO) zijn Lightweight titel op het spel zet tegen Huidig Featherweight kampioen Petchpanomrung 'Petch' Kiatmookao (168-38-3, 27 KO).

Ondanks dat hij nog maar 25 jaar oud is, heeft Beztati al eel ervaring in de GLORY-ring. Zijn debuut maakte hij tijdens GLORY 36 in 2016. Na dat jaar beklom hij snel door de rankings, waar hij zijn nickname The Wonderboy' aan te danken heeft.

Na tweemaal te vechten voor de titel, wer Beztati tijdens GLORY 78 kampioen, met een winst door unanieme beslissing op Elvis Gashi. Na zich kampioen te mogen noemen, heeft hij zijn titel twee keer succesvol weten te verdedigen tegen Josh Jauncey en onlangs tegen Stoyan Koprivlenski. Met recht wordt hij de beste ter wereld in zijn gewichtsklasse genoemd.

Tijdens GLORY 84 staat hij voor zijn zwaarste uitdaging tot nu toe, wanneer hij het opneemt tegen kampioen vedergewicht 'Petch'. Deze Thaise vechter is wereldwijd bekend en wordt algemeen beschouwd als een van de besten ter wereld. Dankzij vier succesvolle overwinningen op onder meer Robin van Roosmalen, Kevin VanNostrand, Serhii Adamchuk en Abraham Vidales. Bij alle gevechten wist hij de titel te behouden.

Unibet heeft 'Petch' als licht favoriet beoordeeld in deze wedstrijd. Een overwinning voor ‘Petch’ is te spelen tegen een odd van 1.74.

Speciale welkomstbonus – win 50x je inleg

Speciaal voor deze clash heeft onze officiële partner Unibet een uniek aanbod voor nieuwe klanten, waarbij de notering op elke vechter wordt verhoogd tot 50.0. Je kunt nu € 50 contant winnen, wanneer je een weddenschap op Beztati of Petch plaatst. Lees hier meer.

Daarnaast gaat Unibet voor alle nieuwe en bestaande Unibet-klanten extra aanbiedingen toevoegen aan het hoofdevenement. Check de Beztati vs Petch-pagina en zet in op specials zoals de winnende methode, de winnende ronde en de vechter om te winnen bij beslissing.

Tijdens he co-main event van GLORY 84 nemen Tarik 'The Tank' Khbabez (47-10-1, 26 KO) en en de Spaanse heavy-hitter Daniel Toledo (17-5) het tegen elkaar op in de ring. Toledo is onlangs toegevoegd aan het evenement, omdat de vorige tegenstander van Khbabez geblesseerd uitviel.

Khbabez is de #3 ranked Light Heavyweight bij GLORY.  Momenteel is zijn tussenstand 1-4, maar Tarik moest het tijdens vorige gevechten opnemen tegen Heavyweights Rico Verhoeven, Antonio Plazibat en Sergej Maslobojev. Zijn enige overwinning in de hoogste divisie van het kickboksen was die op Levi Rigters. De 30-jarige Khbabez ziet ernaar uit om een nieuwe overwinning op Toledo toe te voegen tijdens GLORY 84.

Met een zwaar trainingskamp achter de rug en een heleboel extra ervaring in het kickboksen, is Khbabez de duidelijke favoriet bij Unibet. Denk jij dat Khbabez de wedstrijd wint? Speel dan hier de weddenschap tegen een odd van 1.20.  

Toledo vecht deze wedstrijd met weinig druk op zijn schouders en een bewezen KO-kracht.

Het is niet handig om hem al volledig af te schrijven en met een notering van 4.00 pak je mogelijk een mooie uitbetaling.

Nederlands’ rijzende ster Jay Overmeer (28-4, 14 KO) ontmoet de Britse Jamie Bates (27-7, 3 KO) in een weltergewicht gevecht tussen twee van de beste vechters van deze divisie. Er is weinig verschil tussen hen bij Unibet-noteringen, maar Overmeer staat nu als licht favoriet gemarkeerd met een notering van 1.40.

De 26-jarige Overmeer stapt de ring in na een zeer succesvol 2022, waarbij hij alle drie zijn GLORY-gevechten heeft gewonnen, waaronder een zwaarbevochten overwinning op Robin Ciric afgelopen november. Bates daarentegen stapt voor het eerst sinds zijn overwinning op Harut Grigorian in 2020 terug in de GLORY-ring en hoopt zijn klim naar een potentiële titelgevecht een vliegende start geven.

Een bekende uit de Zwaargewicht divisie: Nordine Mahieddine (27-14, 12 KO)  heeft zijn strategie gewijzigd en gaat voor het eerst naar de Licht Zwaargewicht, om het op te nemen tegen Felipe Micheletti (16-10, 5 KO). Deze intrigerende match-up roept veel vragen op, waaronder: Welke invloed heeft het gewichtsverlies gehad op Mahieddine? Blijft zijn kracht hetzelfde? En zal Micheletti sneller bewegen?

Mahieddine stapt de ring in met een 4-1 tussenstand. Die hij onder andere te danken heeft aan een overwinning op Antonio Plazibat. En Micheletti streeft ernaar verlies na drie gevechten te stoppen en een overwinning te boeken bij GLORY. De weddenschappen van Unibet spreken voor zich, waarbij de grote Algerijn favoriet is in deze wedstrijd met een notering van 1.55.

In een ander intrigerend Middleweight gevecht neemt Ertugrul Bayrak (17-9, 5 KO) het op tegen Michael Boapeah (13-3-1, 6 KO). Met een duidelijk voordeel op het gebied van ervaring, is Bayrak de enige man die de huidige kampioen Donovan Wisse heeft verslagen en heeft hij het in het verleden al eens opgenomen tegen Alex Pereira en Serkan Ozcaglayan. De 30-jarige is bij Unibet favoriet, maar Boapeah blijft een bedreiging met zijn snelheid en KO-kracht en is moeilijk te negeren met een notering van 2.62.

Verder op de kaart maakt Nabil Khachab (25-3-1, 4 KO) na zijn debuut op GLORY 83 een snelle terugkeer naar de ring en neemt hij het in de Heayvweight divisie op tegen de Franse debutant Sofian Laïdouni (34-2-1 , 17 KO). Daarnaast zal de Roemeen Stefan Orza (18-0, 8 KO) het opnemen tegen de Nederlandse rijzende ster Chico Kwasi (36-4, 24 KO).

Heayvweights David Tuitupou (9-0, 4 KO) en Strahinja Mitric (20-1, 13 KO) openen de avond tijdens een Heavyweight gevecht.

GLORY 84 wordt op zaterdag 11 maart georganiseerd in het Topsportcentrum Rotterdam en wordt live gestreamd op Videoland in Nederland.

Er zijn nog enkele tickets voor dit evenement beschikbaar. Klik hier om kaarten te kopen.

Speciale welkomstbonus – win 50x je inleg

Nieuw bij Unibet? Profiteer dan van de aanbieding waarbij de notering op Beztati en Petch wordt verhoogd tot 50.0 en verdien €50 contant als jouw favoriet de wedstrijd wint.

Het volledige aanbod op Glory 84 is hier te vinden.


Disclaimer:

Wat kost het jou? Stop op tijd. 18 jaar of ouder+