BREAKING: GLORY en Alistair Overeem sluiten meerjarig contract

BREAKING: GLORY en Alistair Overeem sluiten meerjarig contract

Tuesday, Jun 08 2021

Rotterdam, 8 juni 2021 - Alistair Overeem is officieel terug in het kickboksen.

 

GLORY, ‘s werelds grootste kickboksorganisatie, heeft met de Nederlandse kickboks- en MMA-kampioen Overeem een meerjarige overeenkomst getekend.

 

Het cv van Overeem is ongeëvenaard: als enige vechter won hij wereldtitels in K-1, Strikeforce en Dream en was hij titeluitdager voor de UFC Heavyweight Championship.

 

Overeem boekte in het kickboksen uitzonderlijke overwinningen op onder meer Peter Aerts, Gokhan Saki, Tyrone Spong en Badr Hari, naast het winnen van de K-1 World Grand Prix in 2010. In MMA versloeg hij onder meer Brock Lesnar, Junior Dos Santos, Fabricio Werdum en Andrei Arlovski.

 

De boodschap van Overeem aan de kickboksgemeenschap en aan de GLORY-zwaargewichten is duidelijk: "I'm back."

 

“We zijn enorm enthousiast dat Alistair Overeem zich bij GLORY voegt. Alistair is een van de meest veelzijdige en interessante zwaargewichten aller tijden. Vandaag is een historische dag voor deze sport en voor GLORY-fans, met thrillers van gevechten op komst die iedereen wil zien,” aldus Pierre Andurand, Chairman van GLORY.

 --------

 

Noot voor redactie, niet voor publicatie:

 

Contact GLORY

press@glorywordseries.com

Over GLORY
GLORY is opgericht in 2012. De wereldwijde leider in de stand-up vechtsport vormt de thuisbasis van de meest getalenteerde vechters in de wereld. GLORY organiseert kickboks events van wereldklasse die miljoenen fans over de hele wereld bereiken op meerdere platformen.

 

Bezoek de website van GLORY voor meer informatie en volg GLORY ook op social media: via Facebook, Snapchat, Instagram, Twitter, YouTube en TikTok.

 

Over Spike

Spike is onderdeel van ViacomCBS Networks International en biedt actie gedreven entertainment. Spike is grensverleggend, ambitieus en vertelt verhalen waar je je ogen niet vanaf kan houden. Spike is een eigenzinnige zender met rauw entertainment. Spike houdt van het randje. Dit uit zich in de populaire shows: Top gear, Ghost Adventures, Ink Masters en Bellator MMA. Lokaal komt Spike met shows als Ink Master: Meesters van de Lage Landen, Eerste Hulp bij Tattoo Disasters, The Spike Room, Hooligirls en Bellator European Fight Series.