gloryglorygloryglory

Newsletter

Be the first to receive priority access tickets, exclusive offers and the latest news about Glory events and fighters.

Date of Birth

I have read and agree with the GLORY Terms & Conditions.

Sign up
Back to news

GLORY 81 Ticket Verkoop Informatie

  • News
  • Jun 22, 2022

Tickets voor GLORY 81 gaan aanstaande vrijdag 24 juni om 15:00 CET in de verkoop. Klik hier om officiële tickets voor het evenement te kopen.

 

GLORY 81

GLORY 81 vindt plaats op 20 augustus in het Castello in Düsseldorf, Duitsland, en wordt bekroond met de spannende en langverwachte rematch tussen GLORY-zwaargewichten Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi. Ben Saddik en Adegbuyi ontmoetten elkaar voor het eerst op GLORY 62 Rotterdam tijdens een gedenkwaardig één-nacht, acht-man zwaargewicht toernooi. Ze stonden tegenover elkaar in de toernooifinale, waarbij Ben Saddik de toernooiwinst opeiste na het verslaan van Adegbuyi met KO, ondanks een gebroken rechterhand. Terwijl Adegbuyi gelooft dat Ben Saddik de gemakkelijkere weg naar de finale had en hun gevecht won simpelweg omdat hij de frissere vechter was, gelooft Ben Saddik dat hij op een ander niveau zit.

In het co-main event zullen Luis Tavares, de nummer één in het licht zwaargewicht, en Sergej Maslobojev strijden om de vijfde onbetwiste titelhouder in de geschiedenis van de divisie. Tavares is op een reeks van 5 opeenvolgende overwinningen en versloeg onlangs Florent Kaouachi door KO bij GLORY Rivals 1, terwijl Maslobojev ongeslagen is in de GLORY-ring nadat hij alle drie zijn GLORY-gevechten heeft gewonnen.

Het evenement markeert ook de eerste titelverdediging voor GLORY middengewichtkampioen Donovan Wisse. Wisse claimde afgelopen september de middengewichttitel op GLORY 78 na het verslaan van Yousri Belgaroui door TKO met een verwoestende knie. Op GLORY 81 zal hij het opnemen tegen promotie-nieuwkomer Juri de Sousa, die meteen een titel verdiende door een reeks indrukwekkende optredens bij verschillende organisaties in Europa. Ook in de middengewichtdivisie zullen GLORY-nieuwkomers Michael Boapeah en Florian Kröger voor het eerst indruk willen maken in de GLORY-ring.

In de lichtgewicht divisie zullen Stoyan Koprivlenski en Guerric Billet, de twee beste kanshebbers ter wereld, het tegen elkaar opnemen in een gevecht met grote titelimplicaties op het spel. Beide mannen zullen proberen hun pleidooi te houden voor een kans om Tyjani Beztati uit te dagen voor de lichtgewicht titel. Bovendien zal de Duitse lichtgewicht Chris Wunn het opnemen tegen de Duitse-Marokkaanse Ilias Darrazi, beide vechters die hun opwindende GLORY-debuut maken op 20 augustus.

Top-gerangschikte vedergewicht mededinger Zakaria Zouggary zal voor het eerst sinds december 2019 terugkeren, waar hij een dominante prestatie neerzette tegen Asa Ten Pow. Hij zal het opnemen tegen GLORY-nieuwkomer Rafik Habiat, die meer dan 70 overwinningen op zijn cv heeft staan.

Extra gevechten worden de komende dagen aangekondigd. Klik hier voor meer informatie over de GLORY 81 fight card.

 

GLORY 81 TICKET SALE

De kaartverkoop start op vrijdag 24 juni om 15.00 uur CET. Tickets kosten €525, €250, €95, €75, €55 en €45.

De COVID-vereisten zijn onderworpen aan de Duitse regelgeving voor evenementen tijdens de COVID-pandemie. GLORY zal te allen tijde de instructies van de Duitse overheid opvolgen.

Leeftijd beperkt tot 16 jaar en ouder. Er kan om een ​​bewijs van leeftijd en een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs worden gevraagd.

Evenementenplanning:

- Deuren open: 18:00

- GLORY 81 Voorrondes: 19:00

- GLORY 81: 20:00

- Deuren sluiten: 22:00